Doorgaan naar inhoud

Over Woon Op Stroom

Woon Op Stroom is onderdeel van Het InstallatieHuys. Met al meer dan 85 jaar ervaring in het vak en 30 jaar met duurzame installaties zijn we experts in het verduurzamen en installeren van woningen. We bieden een breed assortiment van producten en diensten voor uw groene installatie thuis of op werk.

Onze passie 

Energie is ons leven, we hebben dagelijks verschillende soorten energie nodig! Door onze passie voor energietechniek is Woon op Stroom ontstaan. Waar wij onze energie, passie en kennis kunnen delen op een platform voor de doe-het-zelver die net even een stapje verder wil gaan dan de basis installatie klusjes. Maar we zijn er niet alleen voor de doe-het-zelf klussen, we bieden ook volledige montage aan bij geselecteerde producten en diensten.

Duidelijkheid en Transparantie 

Met de energietransitie voor de deur in een oerwoud van spannende verhalen, wordt je soms al gauw een beetje bang gemaakt als je gaat oriënteren over het verduurzamen van je woning. De specialisten van Woon op Stroom delen hun kennis en ervaring op een unieke manier zodat u een gedeelte of zelfs de hele overstap naar een duurzaam verwarming en/of warmwatersysteem geheel zelf kunt uitvoeren. 

Woon op Stroom, herbergt 30 jaar ervaring met duurzame energietechniek en dat delen we maar al te graag. U kunt altijd contact met ons opnemen of plan een bezoek in onze showroom en laat u inspireren.

Wanneer maakt u de overstap?