Doorgaan naar inhoud

De volgende generaties!

Een nieuw verkoopconcept naast het bestaande en succesvolle Budgetketel.nl, eind 2021 zijn wij onder Het InstallatieHuys gestart met Woon op Stroom. Met meer dan 45 jaar ervaring in de duurzame verwarmingstechniek weten wij al decennialang het totaalplaatje te bieden voor het verduurzamen van jouw woning! 

De eerste zonnepanelen en HR-ketels in de jaren "80, werden al snel gevolgd door de eerste warmtepompsystemen die rond het begin van de jaren 2000 haar intrede deden. Nu bijna 25 jaar later zijn deze technieken bijna niet meer weg te denken! Met veel energietransities op komst specialiseren wij als duurzame installateur op het volledig verduurzamen van woningen, omdat wij geloven dat iedere installatie die wij maken een toekomst vormt voor de volgende generaties!

Een totaalplaatje

Van duurzame warmtepompsystemen, boilers tot laagtemperatuur radiatoren zijn in ons assortiment opgenomen! Ons doel is om bij iedere aanvraag een totaalplaatje te kunnen aanbieden zodat jouw woning op installatiegebied van A tot Z onder handen genomen kan worden. Niet alleen voor een respectievelijk lagere CO2 uitstoot, maar ook voor een financieel gunstig plaatje.

Advies

Waar veel installateurs de nieuwe technieken beginnen op te pakken werken wij er al meer dan 45 jaar mee! Zo weten wij voor iedere situatie een passende oplossing te bieden, en wat daarbij nog het belangrijkste is is dat we u daarin goed kunnen begeleiden en adviseren. Met de energietransitie voor de deur in een oerwoud van spannende verhalen, wordt je soms al gauw een beetje bang gemaakt als je gaat oriënteren over het verduurzamen van je woning. Wij helpen graag om al deze zorgen uit handen te nemen!