Doorgaan naar inhoud

Wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent met uw aankoop. Bent u om welke reden dan ook niet tevreden, kunt u 14 dagen na de aankoopdatum uw aankoop retourneren mits aan de volgende voorwaarden is voldaan:

Retourvoorwaarden: 

  • Bij de aankoop van producten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende ten minste 14 dagen. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door of namens de consument. 
  • Tijdens deze termijn zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij zal het product slechts in die mate uitpakken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij het product wenst te behouden (het installeren van het product hoort hier niet onder). Indien hij van zijn herroepingsrecht gebruik maakt, zal hij het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer retourneren, conform de door de ondernemer verstrekte redelijke en duidelijke instructies.

Als voorbeeld:

Bij een kledingstuk mag je als consument het kledingstuk passen, maar niet gaan dragen. En bij schoenen werkt dat hetzelfde. Je mag de schoenen ook passen om te kijken of je ze wilt houden, maar geen dagje mee gaan wandelen. Bij ons werkt het op zo'n gelijke manier. Bij het bestellen van een radiator of een set zonnepanelen is het niet toegestaan om ze volledig te installeren om er vervolgens een keuze over te maken of u het wilt houden of niet. Zodra dit wel gebeurt kunnen we niet in alle gevallen het volledige bedrag terugbetalen omdat de goederen soms niet meer te verkopen zijn.

  • Wij zullen zo snel mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen nadat u gemeld hebt dat u gebruikt wilt maken van uw herroepingsrecht het volledige aankoopbedrag, met inbegrip van de eventuele verzendkosten van de heenzending, aan u retourneren. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben retour ontvangen, gecontroleerd en/of u heeft aangetoond dat u de goederen hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

 

U als consument bent zelf verantwoordelijk voor de verzending van de goederen en de kosten die daarbij worden geleden. U kunt zelf kiezen voor uw vervoerder die u wilt. Wanneer een product onzorgvuldig is verpakt en hierdoor schade heeft toegekregen kunnen wij geen volledige terugbetaling garanderen omdat het product misschien niet meer te verkopen is. Als u meer vragen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen.

Retouradres:

Coenecoop 85b                                                              
2741PH, Waddinxveen - Nederland

Modelformulier voor herroeping:

Vul in onderstaande formulier uw gegevens in, wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen.